A plecat mai devreme de la birou si a facut insolatie

  • Un corporatist, obisnuit sa paraseasca locul de munca dupa ora 21, a plecat pe lumina acasa si a facut insolatie. Acesta prezinta arsuri foarte grave si are tulburari de memorie: nu-si mai aminteste strada unde locuieste decat daca sunt aprinse becurile stalpilor de iluminat public.

Caz teribil in nordul capitalei: un angajat al unei multinationale a plecat saptamana aceasta mai devreme de la birou, iar contactul cu lumina zilei i-a fost aproape fatal. Sa-l lasam sa povesteasca: “aveam o problema acasa, a trebuit sa-mi ingrop pisica pentru ca vecinii nu mai suportau mirosul, si am cerut voie sa plec inainte de terminarea programului. Am iesit din building pe la ora 5 si ceva. Imediat am simtit ca e ceva in neregula cu mine. Nu suportam lumina soarelui. Am vrut imediat sa ma intorc mai ales ca pe telefon imi soseau mailuri de la job, cu noi taskuri. Am continuat si am mers pe jos cam 15 minute. Ziua e chiar tare orasul. Nu stiam ca la doua strazi distanta de blocul meu s-a facut un parc. In fine, soarele e devastator.”

Marturia corporatistului e cu atat mai cutremuratoare cu cat aflam de la el ca arsurile solare cu care s-a pricopsit au survenit intr-o zi cu vreme mohorata.  “Cred ca erau cam 23-24 grade! Canicula!” spune Heduard Cuarter.