Personalitati uriase sunt alaturi de Antena 3

Justin Bieber: “Mircea Badea si Mihai Gadea sunt la fel de imaturi ca si mine. Sunt fanii mei. Adica sunt de nivelul fanilor mei. Ii sustin si vreau sa ma declar anti-basist convins, chiar daca imi place putin putin de EBA.”

Stevie Wonder: “Am vazut clar ce s-a intamplat. Un caz clar de abuz si de justitie la comanda. Urmaresc Antena 3 si ma declar dezgustat de dictatura si tiranie. Ma bucur totusi ca sunt la distanta si pot sa-mi vad linistit de treaba. Imi place de Dana Grecu.” 

Catwoman: “Mi-au stricat ziua internationala a pisicilor! Mi-au rapit bucuria si mi-au…mi-au dat lacrimiele. Mi-au bagat la inchisoare modelul meu de lider politic si de profesor. Ii urez lui Felix sa fie puternic si jurnalistilor de la Antena 3 le doresc sa ramana impartiali si daca nu se poate impartiali, macar sa ramana in sediul pentru care s-a varsat atata sange la revolutie. Basescu, ne-ai calcat pe coada! Ursu, so pe el!”

Jean Claude Van-Damme: “Eu sunt oarecum ruda prin spagat, adica prin alianta cu Mircea Badea. Sunt alaturi de el! Daca ies cu el prin Bucuresti nu ne bate nimeni si caftim pe toata lumea care nu intelege cum e cu libertatea presei. Justitia a ajuns in Romania un Sport Sangeros iar doamna Kovesi e la fel de frumoasa precum Chuck Norris…Mie imi place tot de Dana Grecu!”

Felipe Scolari: “Stiu ce e in sufletul lui Dan Diaconescu…what?….ah….Voiculescu…Eu am luat 7 si eram derutat. Ce sa mai zic de cineva care a luat 10? Imi pare rau. Totusi Antena 3 are un lot puternic. N-a jucat la ei si Mateut? Ah…asta e avocat? In fine, Ursu, Chireac, Ciuvica, Dumitrescu….Dumitrescu mare fotbalist! Ah, asta e jurnalist subiectiv? Ok…Mie imi placea de Ciutacu. Pacat ca l-au transferat, pacat….” 

Catwoman (din nou): “V-am scris din nou ca sa va zic o poanta: stiti de ce nu s-au inteles Basescu cu Voiculescu? Lui Base ii place whisky, iar lui Felix Motanu Whiskas. Mi-auuuuuu!”