Pensionarii din Bacau “posteaza” pe casa scarii

  • N-au curent, apa calda sau internet, dar posteaza pe un Facebook improvizat. Doamna Rodica de la 2 e cea mai activa. Dimineata da cu lavabila si de la pranz pana seara scrie pe wall vrute si nevrute.

“Priviti aici artificiile de Revelion. Aseara le-am urcat pe perete si deja doi vecini mi-au dat LIKE” – spune zambind doamna Rodica de la etajul 2. “Suntem in era socializarii! Nu putem sta ca batranii offline. Si pentru ca noi nu avem internet am preferat sa postam de mana. Avem si hastag #intretinere ca sa stie lumea ca s-a afisat jos la panou” – completeaza Viorel Ablogeritei.

Facebook-ul de pe casa scarii a fost picat intr-o singura zi cand s-au intors locatarii unui apartament de la 4 din Spania si-au umblat la butoiul cu varza de la uscator. Cand nea Viorel Ablogeritei a pus un geam galben la avizierul de la intretinere cei mai tineri l-au botezat “Instagram”. Nea Viorel s-a bucurat si-a zis ca e bine pentru comunitate sa vada chiar si-un cacat cu filtru d-asta fistichiu ca mai uita de probleme si trece vremea mai usor intre doua pensii.

Reteaua le-a adus si probleme pensionarilor online din Bacau. Sotul doamnei Rodica s-a imbatat intr-o seara si i-a dat Poke pana a invinetit-o.