Pensionara acuzata de ultraj

  • Serii mici de pumni la Pitesti!

O pensionara recalcitranta a batut mai multi jandarmi si a lasat lat un politist aflat in patrulare. Gherghina Humulete, un varsta de 63 de ani, a aplicat o corectie violenta unui grup de jandarmi mobilizat de Prefectura judetului Arges pentru protejarea ultimului lot al cartii “Suleyman, inceputul iubirii”.

Pensionara spune ca nu se putea intoarce acasa fara carte: “Stateam la coada de la 5 si-un sfert. I-am promis sotului ca moarta-coapta vin cu Suleyman. Nici nu-mi bausem nesu’.”

Barajul de jandarmi a fost intins in momentul in care lotul de carti cu indragitul personaj se apropia de epuizare. Seful Jandarmeriei Arges ne-a declarat: “Se striga SA SE DEA CATE UNA SA AJUNGA LA TOATA LUMEA!, insa lucrurile degenerasera in mai multe cartiere. Oamenii se bateau cu sacosele de rafie. Zburau covrigi in toate directiile!”

Gherghina Humulete spune ca nu regreta nimic: “Maica, government should be afraid of their people. Alta nu!” Pensionara spune ca nu a apucat sa cumpere cartea: “A fost ca la cd-ul cu Bambi. N-am mai apucat. Cand am venit acasa nepoata-mea m-a injunghiat cu Barbie.”

Femeia risca amenda penala si taierea cablului tv.