Pe scurte:

Interne: 

La Vaslui a demarat programul pilot de sprijin si acomodare la violenta domestica, destinat tinerilor casatoriti. Pana acum, doua familii au aplicat la programul Prima palma de pamant si au primit raspuns favorabil.  O a treia a fost deja respinsa, dar a depus contestatie. Familia respinsa sustine ca nu a dat spaga si in loc de o palma a primit un sut in fund.

Politica

Liberalii au dat un test grila pentru a se verifica nivelul regretului dupa plecarea de la guvernare. La intrebarea “cat de mult regreti iesirea de la guvernare?” 90 la suta au bifat casuta in care scria “tariceanu”.

Media

Mugur Isarescu avertizeaza Televiziunea Romana ca muzica autohtona s-a devalorizat si nu este pregatita pentru trecerea la Eurovision.

Sport

Sportivii romani intorsi de la Soci au promis ca peste 4 ani isi propun sa atace locurile 15-16 la mai multe discipline.

UNICEF Romania a demarat o campanie de salvare a rapidistilor de la faliment si retrogradare. UNICEF spune intr-un comunicat ca un obiectiv important pe anul 2014 e combaterea saraciei din Africa si de la Rapid.