Patrulater: 4 intrebari pentru Arsinel, Bogdan, Dinu & Dinescu

1. Cum comentati situatia din Ucraina?

Alexandru Arsinel: Deplang disparitia lui Ianukovici si recomand Catena.

Rares Bogdan: Eu nu am emotii. Pentru ca motii n-au emotii. Am inteles ca au fost cativa raniti. Comotii presupun…

Cornel Dinu: Dramatic ce se intampla. Cum spunea si marele filosof francez Michel Platini Franta nu mai spera sa intoarca acel 2-0 de la baraj, dupa turul de la Kiev, dar uite ca acesti cocosi au sarit gardul mandriei nationale si s-au daruit cu pieptul lor galic…cu aripioarele de la KFC…Care era intrebarea?

Mircea Dinescu: Ce dracu, ba? E ca dracu. Adica aia sunt in cacat si cu europenii si cu Rusia. Ca dracu.

 

2. Ce parere aveti de rezultatele de la Eurovision?

Alexandru Arsinel: Deplang disparitia slagarelor de alta data si recomand Adrian Enache. Si melodia de la Catena.

Rares Bogdan: Sunt convins ca motii au votat cu indarjire si ca ei practic au localizat-o pe Paula Seling in topul preferintelor romanilor.

Cornel Dinu: Concursul Eurovision este desuet si anost. Asa cum a fost si derby-ul Steaua – Dinamo. Cum spunea si marele filosof german, Franz Beckenbauer, pe Paula Seling si pe Ovi nu esti sigur ca i-ai batut nici macar dupa ce s-au urcat in autobuz…Care era intrebarea?

Mircea Dinescu: A iesit ca dracu, ba! La mine la Cetate voturile au mers la lautari. Ce dracu ba, cine a compus piesa asta plagiata, Ponta? Plagiata, plagiata uite cum se joaca fata! Vezi ba, lautarii! Ce dracu!

 

3. Cum vedeti iesirea PNL-ului de la guvernare?

Alexandru Arsinel: Deplang disparitia PNL-ului de la guvernare, deplang plecarea lui Tariceanu din PNL si e de plans toata guvernarea. In schimb, recomand Catena.

Rares Bogdan: Cei care au de pierdut sunt motii mei. Ei sunt de dreapta. Cum te uiti la harta sunt pe mana stanga, dar daca stai cu spatele…Transilvania e fieful lui Traian Basescu si Basescu rimeaza cu Antonescu si Cozmin Gusa rezoneaza cu Antonescu, deci Ponta greseste iar motii mei sper sa voteze cu Antonescu.

Cornel Dinu: PNL-ul a iesit la ofsaid, iar Tariceanu i-a scos din ofsaid. Din pacate pentru el, antrenorul l-a trimis imediat la vestiare. Cum zicea si mare filosof roman, Rica Raducanu, internationalul german Johannis este prea lent pentru viteza combinatiilor practicate pe Dambovita…Daca am inteles bine intrebarea.

Mircea Dinescu: S-a dus dracu! Acolo s-a dus PNL-ul. Pentru ca la dracu merge si tara asta ba! 

 

4. Cum vi se pare grupa Romaniei pentru Euro2016?

Alexandru Arsinel: Deplang disparitia sanselor, a daruirii si disparitia lui Mutu de la nationala. Recomand prafuri de la Catena. Si pe Popescu la FRF. Stela Popescu.

Rares Bogdan: Mai joaca Motii?

Cornel Dinu: Hai sa nu coboram nivelul discutiei la firul de iarba…Hai sa nu ne murdarim de fotbal. Cum zicea si marele filosof englez Paul Gascoigne haideti sa mergem la carciuma, nu la europene. Puteti sa repetati intrebarea?

Mircea Dinescu: E ca dracu ba! Grecia e saraca ca dracu. Ungaria joaca prost ca dracu. Irlanda de Nord e la mama dracu si de Insulele Feroee n-a auzit nici dracu. Ce dracu facem ba, daca nu ne calificam? Pe cine dracu dam vina? Pe Satana asta de Piturca, nu? Deci dracu…