Pastile de memorie de la Wikipedia

  • Revolutie pe piata interna de medicamente si ajutor nesperat pentru elevii care invata pentru diverse examene. Wikipedia vinde de azi pastile de memorie!

Wikipedia pune de astazi in vanzare, la toate farmaciile din tara, pastilele de memorie Wikicifran si Wikinamicina. Primele sunt destinate celor care au probleme cu retinerea numerelor – datele istorice si formule matematice- , iar al doilea nume va fi trecut pe capsulele recomandate celor care nu reusesc sa memoreze nume si pasaje din textele citite.

Pastilele de memorie de la Wikipedia contin, pe langa lecitina, si mici comprimate de informatii prezente deja pe celebrul portal Wikipedia. Astfel, dupa un tratament de circa 6 luni, cei care au luat pastilele de la Wikipedia vor simti o crestera a galandelor de cultura generala. Pentru trecerea examenului de Bacalaureat se recomanda insa 1-2 ani de Wikicifran si Wikinamicina.

Aparitia acestor medicamente a generat deja un scandal in Romania. Ministerul Sanatatii a lansat o circulara prin care ii sfatuieste pe medici sa nu prescrie pastilele fabricate de Wikipedia, pe motiv ca ele n-ar fi fost suficient de mult testate. De fapt, presa ii suspecteaza pe oficialii romani ca amana introducerea medicamentului pe piata pentru a mentine populatia proasta si iubitoare de manele. Se pare ca ministerul de resort ar favoriza un alt concurent chinez, prezent pe piata, care vinde pachete de date sub forma unor pastile numite PING REPLAY TCP IP.