Oreste si-a luxat chakra

  • Probleme pentru Oreste Teodorescu: o clarvazatoare din Barlad spune ca acesta umbla cu chakra bandajata

Marilela Vadviitoreanu din Barlad a declarat in presa locala ca Oreste Teodorescu schiopata telepatic si nu mai poate medita normal de cand si-a luxat chakra, in urma conflictului emotional cu Mircea Badea:

“Cum sa va explic eu, e ca si cum ar fi calcat stramb, adica s-a incordat emotional pe ceva moale, fix cand alerga telepatic spre un conflict, tare ca incarcatura, cu fostul lui prieten Mircea Badea. Adica nu vad urme de agresiune si nu cred ca vedeta de la In gura presei l-ar fi lovit la chakra. Nu pare nimic grav si cred ca bandajul pe care il poarta o sa-l ajute.” 

Oreste nu este la primul accident la nivel spiritual. Un hindus care circula cu viteza intr-o spirala i-a avariat aura frotal si lateral drepta, provocandu-i daune usoare la nivelul fluxului energetic. Conflictul a fost rezolvat pe cale amiabila, la o narghilea, la Oficiul de Constatare a Accidentelor in Spirala. El si-a revenit atunci dupa accident cu doua baterii alcaline si una de vin, aduse de un batran cu telecabina de la zona energetica Babele.

Clarvazatoarea din Barlad nu l-a putut contacta telepatic si pe Mircea Badea, acesta fiind recunoscut pentru sistemul firewall pe care il foloseste. In plus, la nivel mental limbajul folosit de Badea este atat de suburban, incat doar un vraci de la tara i-ar putea traduce semnalele emise.