Oreste rabufneste: Skittles e in spatele codurilor ANM

  • Zapada nu exista! E o inventie a televiziunilor de stiri si a corporatiilor de drumari-masoni, care fac bani si din piatra seaca sau cubica: “Eu am propria realitate si ies in maneca scurta pe strada! “

OresteCelebrul si carismaticul Oreste are o teorie care rastoarna tot ceea ce stiam pana acum. El sustine ca iarna chiar e ca vara si ca nametii de zapada sunt inchipuiri ale oamenilor, care au fost hipnotizati de ochelarii malefici ai lui Gadea: “Nimic nu exista, totul e desertaciune. Iarna, colindele, zapada, Mos Craciun, cadourile, drumurile blocate – toate sunt doar in mintea noastra. 

Oreste merge cu acuzatiile chiar mai departe si spune ca avertizarile meteorologice – celebrele coduri colorate – sunt inventia unor minti diabolice de la Skittles. “Nu v-ati intrebat vreodata ce inseamna curcubeul aromelor? Va spun eu. Este paleta de culori a codurilor. Suntem manipulati! ANM-ul se joaca zilnic cu mintea noastra. De ce? Ca sa nu uitam culorile. Cine face bomboane colorate? Skitteles! Mare grija!”

L-am intrebat pe Oreste cum a facut aceste descoperiri senzationale si el ne-a marturisit: “Zilele trecute avem frigiderul gol. Nu mai avem branza, manz, barza, viezure, varza…nimic. Am iesit din casa si o baba isterica – reincarnarea Dochiei banuiesc – m-a lovit cu lopata cu care deszapezea, in cap. Atunci am realizat totul!”