Oltenita iese din anonimat: in oras traieste o lesbiana!

  • Lumea o striga prin oras “Lesbiana lui Manole”

Dunarea s-a involburat saptamana aceasta la Oltenita la auzul vestilor ca orasul s-a pricopsit cu o lesbiana. Cazul este demn de scenariu de film. Ana, in varsta de 34 de ani, s-a casatorit anul trecut cu Aurel Manole din dragoste. Au si dormit impreuna, spune o vecina de bloc. Recent insa, Ana a aflat vestea cutremuratoare: Aurel e de fapt femeie, o cheama Relia si nici macar nu e din Oltenita, cum pretindea, ci din Calafat.

Ana ne povesteste terifiata cum s-au petrecut cele mai dramatice intamplari din viata ei: “Ma stiu cu Aurel de cand eram mici, am plans impreuna la Dr.Quinn, am derulat cu acelasi creion casete cu Tudor Chirila si Gaz pe Foc. Si-acum sa-l prind ca e femeie?! Nici n-a avut curajul sa-mi zica in fata <<vezi Ana ca esti o lesbiana anonima!>>Nu…Stiti cum l-am prins? Isi strangea singur sosetele lasate aiurea prin camera. <<Ce barbat face asta, Manole?>> Acum sunt prizoniera celebritatii. M-am culcat cu Aurel si m-am trezit singura lesbiana din Oltenita, sotia uneia, Relia!”

Ana mai spune ca se simte rusinata de faptul ca lumea o striga prin oras “Lesbiana lui Manole”. Tot ea asteapta acum raspuns de la Asociatia de proprietari si de la Prefectura, pentru a vedea daca lesbienele primesc vreo subventie, vreo gratuitate sau un ajutor de la stat.

“Ganditi-va acum ca avem nevoie de cel putin doua sticle de oja pe familie si-ti trebuie, pe langa curaj, multi bani sa straiesti cu o alta femeie in casa” – a incheiat Ana, usor derutata de noul ei statut.

Curios este ca autoritatile si oamenii din localitate se bucura de cele intamplate. “Poate revitalizam turismul!” a exclamat primarul. Acesta le-a promis fetelor un webcam si doua puncte in plus la concursul pentru locuinte ANL.