Nu se potoleste! Udrea a lansat Explore The Penitenciar Garden

  • Fostul ministru al Turismului s-a pus pe treaba si la inchisoare si a lansat un program de turism intern, dedicat politicienilor corupti: “Explore The Penitenciar Garden e un program cu circuit inchis, pentru cei care vor sa faca o tura in afara celulelor.”

Elena Udrea a luat deja comisioanele aferente noului proiect si promite sa se-apuce de treaba: “Romania e frumoasa si dincolo de gratii, iar eu vreau sa-i fac pe cei inchisi sa fie mai deschisi plimbarilor prin curtea penitenciarului…” Cea care a avut in maini soarta turismului autohton le-a transmis politicienilor sa ia in calcul un sejur la inchisoare: “servirea e ireprosabila, e racoare si e mai ieftin! Rahova is the new Prahova!”

In circuitul propus de Elena Udrea sunt o serie de monumente: Coloana promisiunilor infinite, monumentul smardoiului necunoscut, Baile Felix Motanu, Ulpia Traian Remes Caltabossum, Terasele celor 4 case si Obelixul Vanghelix.

 

Invitat la aceasta inedita lansare, Traian Basescu a evitat sa se-apropie de curtea penitenciarului. Fostul presedinte i-a transmis Elenei succes si a intrebat-o in gluma, pe Facebook: “Daca ar fi sa trec pe-acolo, aveti si cu vedere la mare? Dar baie, baie de multime?”

sursa foto: ziarulring.ro