Nu se poate abține nici măcar în vacanță: Iohannis iși face noi case din nisip

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns la un număr de 9 proprietăți. Trei dintre ele sunt făcute chiar de el, din nisipul de pe plajă. 

Nici nu a ajuns bine pe litoral că s-a și apucat de lucrul bine făcut! Klaus Iohannis s-a cazat la Neptun după care și-a luat lopețica și s-a pus pe făcut case și castele. Întrebat cum se descurcă Iohannis ne-a răspuns sec: “Cam cald. A trebuit să-mi dau jos paltonul!”

Bugetarii angajați la stat și spart semințe, veniți la mare “să mânce mici, să cânte manele,” îl privesc acum cu invidie: “Ce face ăsta aici? Nu mai avem loc să ne parcheze Merțu’ pe nisipul ăsta fin din cauza la proprietățile lui! O să intreze ăla micu dă n-are carnet cu radiatorul să iși ia țara înapoi”

Într-o clipă de neatenție, un val mai puternic s-a lovit de una din casele de nisip ridicate de Iohannis. Valul pur și simplu s-a împrăștiat și s-a topit de parcă ar fi fost Superman sleit de faptul că a călcat într-un răhățel de Krypto-maidanez. La vederea valurilor timide, Klaus Iohannis s-a ridicat în picioare și și-a scuturat nisipul de pe costum și ciorapi, apoi a murmurat către prosopul unde se bronzau doi profesori-pensionari: “Ghinion!”