Nu o să-ți vină să crezi ce face Siri când îi ceri o țigară

  • Noul iPhone6S e demențial! E suficient să zici “Siri, ai o țigară!” și noul device de la Apple te tratează cu tutun.

Telefeonul celor de la Apple nu mai e de astăzi un simplu smartphone. El este un adevărat prieten care înțelege că ți-ai cheltuit până și ultimul bănuț ca să pui și tu retina display pe masă, la terasa. Dezvoltatorii au dus inovațiile dincolo de puterea imaginației și telefonul se rabateaza acum asemenea unui pachet de țigări. Și culmea, înauntru găsești preinstalate 20 de pipe. 

Noua funcție i-a uimit deja pe hipsterii fumătorii, care au până și abecedarul pe iOS: “În primul rând Siri e mega de gașcă…pentru că aveam colegi care o ardeau cam aiurea când le ceream țigări…că e ultima…că și-au uitat pachetul în mașină…Și e nasol să faci pe corporatistul zgârcit încă din clasa a 3-a.”

Revenind la design, Smokeon.D. Water, consultant al gigantului american, a explicat că noul telefon rezolvă o dilemă milenară a muritorilor. Când ieși în public, telefonul stă peste pachetul cu țigarete sau sub? Ei bine, noul iPhone6S (S-ul fiind clar semnătura d-lui Smoke) te scapă de-această agasantă nelămurire și te scutește de a mai purta cu tine două obiecte.

Interesant este că in timpul foarte scurt scurs de la lansarea aparatului,  în Europa (n.red. complexul Europa) noul iPhone6S se vinde deja cu 100 de dolari, acesta având și brichetă, precum și tv analogic și unghieră.