NASA e in alerta: O familie de rromi a ocupat abuziv Statia Spatiala

  • Doi frati romani, de etnie rroma, au facut o boacana de dimensiuni cosmice: au intrat in Statia Spatiala Internationala si nu vor s-o mai paraseasca. Taraf TV nu mai emite acum pe satelit, ci direct din satelit, la volum maxim. 
  • Doi astronauti – un american si-un rus – care locuiau pe SSI au ramas pe drumuri, prin galaxie. 

Ne facem de ras chiar si-n spatiu. O familie de rromi, plecata la cersit pe orbita, este protagonista unui scandal urias, dupa ce a ocupat abuziv Statia Spatiala Internationala. Alarmant e, spun specialistii NASA, ca in cel mai important dintre module, locuieste acum calul familiei.

Astronautii rusi, dar si cei americani sunt exasperati. Din naveta rasuna manele, iar doi dintre colegii lor au ramas in deriva prin galaxie.

Familia Apollo, din Pascani, are 11 copii. Cei mari au plecat la munca la Cape Canaveral, Florida. Se pare ca se ocupau cu spalatul geamurilor la rachetele ce urmau sa fie lansate de americani. Nu se stie cum acestia au ajuns in spatiul cosmic si nu se cunosc detalii despre cum au reusit sa patrunda in modulele SSI. Ultima data ei au fost reperati de radarele NASA in timp ce colectau sateliti scosi din uz pentru a-i duce la fier vechi.  Doamna Apollo, mama celor doi aflati acum pe satelitul artificial este tare mandra: “ma bucur ca macar ei au scapat de griji si de gravitatie. Pe noi toate ne-apasa. Noi a trebuit sa tragem curent pe neve, ne-a legat puradelul cel mic smartv-ul direct la turbina unei hidrocentrale.” Tot ea il roaga pe Dumitru Prunariu “cand mai are drum la cosmos sa le duc si lor acolo pe nava niste foi de varza si-un miel ca poate or face si ei masa mare de Pasti”