Multi romani vor sa plateasca ei creditul Ioanei Basescu

  • “Nu putem lasa familia presedintelui sa duca o asemenea povara! Noi suntem Alaturi de presedintele nostru!”

Mobilizare fara precedent in aceste zile pe internet. Mii de fani, in majoritate bugetari si pensionari, prezenti pe pagina de Facebook “Alaturi de presedintele nostru” s-au oferit ei sa suporte ratele la mult mediatizatul credit facut de Ioana Baseascu la CEC Bank. “Ne facem griji pentru veniturile familiei primului om in stat. Ce exemplu dam noi in lume, daca presedintele va ajunge restant la banca. Nu e suficient ca am avut unul executat silit in ’89?” – comenteaza Robert Turcecul din satul Dobanda de langa Pitesti.

“Platim din buzunarul nostru intors pe dos pentru ca macar o familie sa traiasca bine in tara asta!” supune Maricel Fanica liderul fan grupului virtual al actualului presedinte. Pe pagina de Facebook “Alaturi de presedintele nostru” a si aparut un mesaj de sustinere. Gherghina Pixelina din Bacau – posesoarea unei pensii nesimtite – il linisteste pe Traian Baseascu intr-un comentariu: “Basescu, tara nu te vrea trist/La rate noi ne-am inscris/Cu buletinul te-am votat/Cu tine ne-am imprumutat!”

Traian Basescu s-a declarat surprins de gestul fanilor sai de pe Facebook. Surprins de intarzierea cu care ei i-au sarit in ajutor: “Cand vezi un batran ca vrea sa traverseze criza, nu stai pe ganduri, il ajuti. Acest popor mai are de lucru la capitolul solidaritate”. Presedintele s-a declarat dezamagit si de restul partidelor care nu sunt in stare sa faca nimic pentru familia lui. Prin urmare el a anuntat ca va lansa curand pe scena politica un partid care sa-l reprezinte, o formatiune ce se va chema FTL ML.