Moda gratiilor loveste sectorul imobiliar

  • Ca sa se obisnuiasca din timp cu conditiile din inchisoare mai multi politicieni din Romania au renuntat la televizor si si-au montat gratii in camere

“Sunt si avantaje…Acum pot sa iau spaga fara sa-mi fie teama de inchisoare. In plus, nevasta-mea ma cicale mai rar, ca i-am zis ca nu prea am fost cuminte si n-am voie la vorbitor.” spune un parlamentar care a dorit sa-si pastreze anonimatul care l-a constacrat si-n Camera Deputatilor.

Aceeasi sursa ne-a precizat ca de cand si-a montat gratiile la usa de la dormitor nu se mai teme de ceilalti hoti, care fura fara sa fi fost votati de oameni: “La mine-n casa, adica in aceasta puscarie-butaforie, te simti in siguranta si iti poti gasi linistea de care ai nevoie pentru momentul cand vei fi luat cu-adevarat de duba. In plus, gratiile m-au inspirat si deja lucrez la cartea pe care o voi incheia in celula din penitenciar.”

Constructorii de locuinte spun ca au fost luati pe nepregatite si nu pot face fata cererilor. Le montam gratii VIP-urilor de la centru si ii mai amanam un pic pe cei de la consiliile locale si judetene.

La cerere, constructorii lasa in apartamentele celor care vor sa se obisnuiasca cu puscaria 7-10 de meseriasi nespalati pentru o perioada nedeterminata. Acest serviciu intra in pachetul premium, iar ca bonus ei ofera o funie de ceapa, ziare si un parizer taranesc pe saptamana.