Miscare surprinzatoare pe contul de Facebook al lui Victor Ponta

  • “Echipa VP” a sters toate pozele in care aparea figura premierului. Miscarea e motivata de faptul ca imaginile in care aparea si Victor Ponta atrageau comentarii negative.

“Preferam sa postam pisici si chiar soricei, numai sa facem Social Media de calitate, d-ala cu Like-uri si engagement. A fost destul de greu sa ne dam seama ce nu mergea la pagina lui Victor Ponta, pana la urma ne-am dat seama ca fix Victor Ponta era problema. Am schimbat si parola sa nu ne trezim cu selfie-uri ingrozitoare de la meciurile lui de baschet. Dupa ce se aplica masura cu scutirea ratelor la banca o sa bagam si 300 de lei in Facebook ads, in consum adica. Vrem sa facem o figura frumoasa pe Facebook, chiar si fara figura premierului.” – au precizat consilierii liderului PSD.

Victor Ponta a declarat la Antena3 ca are incredere in echipa lui si daca unul dintre consilieri ii va spune sa-l trimita pe Mikey Mouse in locul lui la Gadea el asa va face. Intrebat daca el crede ori ba in puterea de socializare, premierul a spus: “sa stiti ca PSD nu mai inseamna de mult timp Partidul Social Democrat ci Partidul Socializarii Decat. “