Mircea Badea: “Sunt un timid, fac baie cu lumina stinsa”

  • Dezvaluiri incredibile facute astazi de Mircea Badea unei coafeze ce l-a confundat cu Radu Banciu: “Doamna, eu sunt celalalt! Eu sunt si timid si sensibil. Odata am mirosit o floare!”

Ana Maria-Program din zona Lujerului credea ca dimineata de miercuri 15 ianuarie o sa fie una obisnuita. Avea in plan sa sarbatoreasca Ziua Culturii pe strada Mihai Eminescu, alaturi de colegele din frizerie. Destinul i l-a scos in cale – chiar in Calea Grivitei – pe Mircea Badea. De-aici ziua i s-a dat total peste cap. Iata ce marturiseste:

” L-am vazut cum ducea in spagat doua baxuri de bere proasta si-am strigat la el: Domnu’ Banciu, domnu’ Banciu! El s-a apropiat de mine, a scrasnit din dinti, a strans pumnul de la mana dreapta si mi-a soptit <<Doamna, eu sunt celalat!>> Apoi s-a plans si mi-a povestit ca el din cauza lui Basescu a fost ascultat la ore chiar in ziua in care nu era el pregatit. Mi-a zis si ca sub camasa de prezentator dur se-ascunde un baiat timid si sensibil. <<Eu sunt si sensibil si timid, eu fac baie in chiloti si cu lumina stinsa. Mi-e rusine de mine si cu mine! Odata am mirosit o floare si cred ca am avut sentimente…>>

Din pacate, doamna Ana Maria Program n-a mai rezistat presiunii si-a inceput sa planga. In plin delir al hohotelor ea ne-a strecurat o intrebare ce ne-a ingrijorat: “Deci Mircea Badea si Radu Banciu sunt doua persoane diferite?”