Miracol sau blestem: un barbat din Baia Mare s-a transformat in sirena

  • Un barbat din Baia Mare s-a transformat in creatura marina, dupa ce si-a petrecut 2 ore in bucatarie, spaland vasele. Sotia vrea sa divorteze, iar el vrea o relatie cu Mica sirena din Copenhaga.

Contactul cu apa si detergentul de vase pare sa-l fi transformat pe un barbat din Baia-Mare in mutant. Vecinii spun ca acesta a vrut sa-i faca sotiei o surpriza de Ziua Indragostitilor, dar gestul sau a dus la o adevarat tragedie. El a devenit sirena pe invers, jumatate om – in partea de jos si jumatate peste – in partea de sus.

Speriata de aspectul fizic al barbatului, sotia acestuia spune ca paraseste domiciliul conjugal, devenit acum acvariu si parc de distractii. Baimareanul devenit sirena a fost lucrator in politie. El isi pune acum mari sperante in Facebook pentru a incepe o relatie de amicitie cu Mica sirena din Danemarca. Marinica Fanol da vina pentru situatia in care a ajuns pe blestemele soacrei: “Imi tot zicea ca m-am facut ca un porc de la bere si-acum sunt ca un peste de la apa. Nici eu nu stiu cum era mai bine. De mirosit imi pare ca miros la fel.”