Mii de televizoare stricate din cauza semineului UPC

“Se facuse prea cald in casa si-am vrut sa-l opresc, dar nu mai aveam baterii la telecomanda. Am aruncat cu apa si s-a ars de tot.” (Ion Fierbinteanu, Iasi, 56 de ani)

“Eu m-am uitat cam 3 ore la foc. Am crezut ca eu un film romanesc, d-asta din noul val. Apoi am plecat sa iau niste pulpe de pui. Cand m-am intors era dus dracu’ tot jarul. Mi-au taiat cablu. Huuuuua, UPC! (Anonim, Targoviste)

“L-am dat mai tare de la volum si mi-a luat foc mileul! Apoi ne-am obisnuit cu el…Am facut si vinete. S-a stricat cand l-am legat printr-un cablu HDMI la hota” (Margareta Flamaropol, Bucuresti, 44 de ani) 

“Sotul meu e pompier si nu ma lasa sa ma uit seara la semineu, dar eu mai dau ziua pe-ascuns. Intr-o zi a venit mai devreme acasa si m-a prins in timp ce ma incalzeam cu un vecin. Ne-a batut pe-amandoi cu telecomanda, iar televizorul l-a mutat pe balcon sa parleasca porcu’ cu el. ” (Agripina Zippo-Bricheta, Focsani, 32 de ani) 

“Ne-am imbatat, am rupt un scaun si-am incercat sa aruncam niste lemne pe foc. Cand ne-am trezit, am dat pe Antena3 si Gadea avea buzele crapate. De fapt, era ecranul televizorului” (Victor Ardelean, Bucuresti, 22 de ani) 

Acestea sunt doar cateva mesaje pe care le-am primit la redactie dupa ce reteaua UPC a introdus in grila de programe postul Fireplace. L-am pastrat la final pe cel mai amuzant dintre ele:

“Stiu c-o sa radeti de mine, dar eu ma uit la Fireplace 3D. Si-n loc de ochelari folosesc o masca de sudura, sa nu ma ia flama. E foarte hot programul!” (Aurel Seminescu)