Microsoft Excel va avea butoane de Like & Share!

  • Corporatistii sunt in delir! Rapoartele nu vor mai fi niciodata la fel. Excel a apelat la butoanele sociale pentru a le da senzatia angajatiilor din marile multinationale ca au prieteni la locul de munca.
  • Ti-ai facut target-ul? Strange Like-uri de la tot board-ul, pe intranet!
  • Vrei mai mult de munca? Posteaza pe GiveMe+!

Au fost urale ca la revolutie in marile companii din nordul Capitalei. Mii de corporatisti au aplaudat in picioare instalarea festiva a noului Excel & Share si au promis ca vor pierde si astazi notiunea timpului la birou.

Cel care a inventat “Facebook-ul corporatistilor”  spune ca o apreciere virtuala te face sa te simti intr-atat de bine incat ai senzatii halucinogene si ajungi sa crezi ca sefilor sau colegilor le pasa de tine.

Nu toata lumea e incantata de tabelele cu butoane sociale si campuri dedicate comentariilor: “Pana acum atmosfera in companie era ca-n occident, rece si terna…parca vad ca o sa trebuiasca sa raspund la salut!? ” spune Tiberiu Indiferentiu.

Alina-Malina Hippiotescu e si ea dezamagita: “Eu faceam Like-uri handmade si le dadeam prin firma. Sper ca oamenii vor aprecia calitatea si vor cere in continuare Like-uri de casa, nu d-astea de la americani, modificate genetic si pline de E-uri.”