Meteo comparativ

Vremea este la aceasta ora mai urata decat actuala Guvernare. Pana ieri vantul sufla mai slab decat noul sezon Master Chef, dar acum e la fel de groaznic precum e X-Factor si jocul tricolorilor la Antena 1.

Ne pregatim de un front atmosferic intr-atat de rece incat ar putea fi invitat la OTV.  De fapt, ne pregatim de o vreme de nu-ti vine sa lasi un caine afara, in UEFA Champions League.

Va ploua marunt si cicalitor de parca Dana Grecu si-ar uda florile scuipandu-le cu invidie pe decibelii lui Silviu Manastire. Precipitatiile vor fi bogate precum Adrian Nastase, ba chiar vor avea un nivel abundent, alarmant, precum averea lui Videanu. Pe alocuri va ploua mocaneste precum vorbesc invitatii lui Maruta, Teo si Capatos la un loc. Pe scurt, vremea va fi mai obscena decat Acces direct.

Norii vor avea forma de spagat-columbous, precum si carisma, simtul umorului si destinderea lui Mircea Badea. In schimb, vor fi la fel de generosi ca stelistii cand dau de adversari de Liga Campionilor.

Vom avea apa pe drumuri la fel cum are Oprescu maidanezi pe strazi.  Gropile vor fi de fapt mici aqualand-uri comunitare, pline cu apa asa cum sunt plini de optimism (si-apoi de dezgust) alegatorii post-decembristi.

Coloana de mercur va crapa de invidie pe coloana de masini. Traficul in Bucuresti va fi ca si cum ne-am afla pe DN1 sau pe Autostrada Soarelui, culmea, in zile cu soare. Asemanarea va fi intr-atat de izbitoare de parca ai avea in fata doua lucrari de doctorat identice precum sunt, in enervare, gemenele de la Indigo sau Cheeky Girls.

Concluzie: Ne pregatim pentru o jumatate de noiembrie  intr-atat de mohorata incat s-ar scurge culoarea si de pe un trening Hello Kitty roz, purtat de Cristian Tudor Popescu.

.