Meseria de plagiator a fost introdusă în nomenclator

  • De-acum poți lucra ca plagiator, în orice instituție, fără teama de a fi judecat că ai încălcat vreo lege sau vreun cod etic.

Ușurare și bucurie maxima pentru cei care practică arta plagiatului. De-acum, pasiunea lor este meserie, cu acte în regulă. Adică poți plagia oricând pe oricine și chiar vei fi plătit pentru asta. În plus, cei care îi discriminează și îi arată cu degetul pe plagiatori vor fi aspru sancționați.

Instituțiile din țară sunt obligate de-acum să aibă pe un post de conducere cel puțin un plagiator. În zilele care urmează va fi declanșată o campanie națională de încurajare a plagiatorilor în școli, profesorii urmând să le explice elevilor că doar dacă îi acceptăm putem să intrăm și noi în rândul țărilor civilizate.

La această oră se discută chiar despre difuzare unui spot video cu următorul mesaj: “Arată-le respect! Plagiatorii nu fură din buzunare precum o faceți voi, săracilor, care nu aveți după ce bea apă. Ei fac asta pentru ca medicii, profesorii și muncitorii onești să-și poată gasi un job mai bun în oricare altă țară!”

Oamenii obișnuiți sunt și ei de-acord cu meseria de plagiator: “…aviator, plagiator, Pasteur sunt și ei oameni!” ne-a mărturisit tanti Sofica, femeia care spală perdelelele redacției noastre virtuale.