Mega-excentrică! Angelina Jolie: Îmi fac vacanțele la Fieni!

  • De 10 ani, seducătoarea actriță alege să-și petreacă două săptămâni în anonimat total, în localitatea dâmbovițeană Fieni. Ne-am întâlnit cu ea într-un maxi-taxi care circula pe ruta Bezdead – Fieni – Pucioasa și am reușit să-i smulgem poșeta și un scurt interviu: 

– Angelina?!

– (tăcere)

– Angelina?! (de data asta cu un pronunțat accent american)

– Oh,…damn! Relaxare la Fieni my ass! Dracu’ să te ia de megalopolis megaurbanizat și megaaa aaahh ( tușește! ) ahhtiat după cultură pop!

– Angelina?!

– Da, meștere! Da! Eu! Eu, Angelina! Vorbesc fluent limba română și merg la Fieni! What’s wrong with you, boy?

– Ange…

– (mă întrerupe) Angelina Jolie! Dar dacă mai strigi după mine îți fut un dos de palmă pe stilul Lara Croft de se răstoarnă microbuzul ăsta cu noi. Și vezi că ți-ai pus traista de rafie chiar pe picioarele mele! De unde ești mă tu? De la Borat din Glod?

– Angelina!!!

– Asta nici măcar nu e o întrebare, boule! Dar îți pun eu una, că ai îndrănzit să îmi fuți intimitatea și plăcerea de a mă amesteca printre fienari…Unde naiba e poșta din Pucioasa? (pică pe gânduri) Drop it! Că nu mai trimit nicio vedere. Dacă ne bunghim și la întoarcere te iau cu mine până la fabrica de ciment. Trebuie să cărăm vreo 12 saci că-mi renovez apartamentul. Vine aia bătrână a lui Pitt, la Pucioasa pentru băi și ne-agităm de parcă vine Clooney. Auzi, s-a făcut 15 lei biletu’! Mama lor de jăpcari!

(aici reporterul nostru a trebuit să coboare pentru a-și satisface nevoile fiziologice și nea Titi, șoferul, nu l-a mai așteptat)