Medicii ne avertizeaza: Selfielis – boala inceputului de an

  • Cuvantul anului 2013 a fost selfie, iar in 2014 cu totii vom avea pe buze numele unei noi maladii de temut ce se numeste Selfielis. Boala – deosebit de grava – se ia prin contact cu camera telefonului mobil. 

Selfielis-ul este forma deosebit de grava de narcisism si egocentrism la care tinerii sunt foarte vulenarbili. Asa suna avertismentul doctorului Beats de la Spitalul Universitar din Bucuresti. Boala se ia cel mai usor prin contact neprotejat si repetat cu camera de la telefonul mobil. “De fapt – spune dr. Beats – expunerea indelungata la aparatul de fotografiat al mobilului e la fel de nociva ca expunerea la soare si la OTV. Ea conduce la aparitia sindromului C Moaca A.M. (n.red denumire de la doctorul C. Moaca Al Moore)  si genereaza tulburari de personalitate. Eu recomand pacientilor mei Oglindomicina, seara si dimineata.

Parintii sunt avertizati sa-si urmareasca odraslele si in momentul in care le observa ca-si fac poze singure sa le bage imediat degetele intr-un borcan cu miere si-apoi intr-un amestec de boia iute cu piper. Tratamentul trebuie urmat timp de 30 de zile. Daca boala recidiveaza se recomanda aplicarea unui plasture cu iod pe camera telefonului mobil.

Atentie, pacientii cu Selfielis au predilectia de a se izola de comunitate, acestia preferand sa duca pe umeri povara singuratatii. Cativa medici naturisti din Tandarei spun ca s-a constatat o evolutie pozitiva la pacientii care au consumat bere in locuri unde se fumeaza si se-asculta muzica la un volum ridicat.