Marius Moga a plecat in Tibet

  • Antrenorul de la Vocea Romaniei a acceptat o slujba la Dalai Lama Records

Marius Moga a fost vizibil afectat de infrangerea suferita de eleva sa, Sabina, in finala concursului Vocea Romaniei, difuzat de ProTV. Apoi aceeasi eleva i-a dublat supararea: Moga a aflat ca pe sub garderoba purtata in seara finalei, Sanziana avea un tricou cu Horia Brenciu.

Mai mult, cand a ajuns acasa Marius Moga a gasit in cutia postala o factura de la UPC. Nu mai platise cablu de doua luni, iar pe plic era figura lui Horia Brenciu.

La plecare Moga a lasat un bilet indescifrabil pe frigider. “Plec sa ma tund pe piele, sa redescopar linistea si armonia” si inca ceva cu “eta!” a spus Smiley. Cred ca Brenciu regreta, a completat Bartos. Circoteca! De gay! A completat si Cheloo in incercarea disperata de a prinde un transfer la Pro. Apoi pe Cheloo l-au napadit lacrimile si a inceput sa fredoneze din Holograf: “Va rog sa nu-l luati pe Bitman in locul lui Moga! Puteti sa-mi luati ce am mai sfant pe lume, dar sa nu-mi luati niciodata dragosteeeeaaaaa…”

Producatorii show-ului au anuntat ca ar putea sa-l anihileze pe Brenciu, sezonul viitor, cu Dan Helciug, dar ca sa fie Moga si mai ofticat il vor lasa pe Horia sa vorbeasca de doua ori mai mult.