“Mamaie, sunt lesbiana!”

  • O confesiune pre-adolescentina a alungat linistea unui sat din Dambovita. Adelina Panciu, de 12 ani si-a socat bunica de 61 de ani cu o marturisire neasteptata.

Tabu-ul satean al lesbianismului s-a risipit necrutator ieri la Bratesti de Sus, comuna Vacaresti. O nepoata si-a recunoscut orientarea sexuala exotica. Bunica fetei, Floarea Panciu spune ca inca n-a trecut peste momentul traumatizant: “Dadusem la porci… astia e pretentiosi, e luati de la Cazaci, de la Nicu a lu’ Sarbu. Si o vad pe Adelina, zice Mamaie…Am mai povestit. Dupa care, am ramas traznita. Pai eu cui las mama, zestrea? Avem trei covoare persane, o plapuma groasa si atatea gaini care se oua…”

Parintii fetei nu au dorit sa dea declaratii. Mai mult, din surse apropiate familiei am aflat ca tatal fetei a fugit in Italia de rusine, iar mama, in valtoarea emotiilor, s-a maritat cu un arab.

Preotul bisericii din sat spune ca va incerca sa exorcizeze lesbiana din Adelina: “Chem toata lumea. O sa plece Satana din ea mai iute ca Chevron-ul.”