Lovitură de teatru! Actorii de la Nottara vor juca pe Arena Națională

  • Setea de cultură a românilor va fi în sfârșit potolită: Teatrul Nottara se mută din primăvară pe Arena Națională

Cel mai mare stadion al Bucureștilui va găzdui în weekend partide de fotbal, iar în zilele de marți și de joi  spectacole de teatru.  Decizia a fost luat la cel mai înalt nivel al tribunei 0. Actorii de la Nottara sunt și ei în extaz și abia așteaptă să joace în fața unui public numeros: “Imaginați-vă un Cehov sau un Ibsen cu 40-50.000 de oameni în tribună. O să fie spectacol”, ne-a declarat Constantin Cotimanis.

Conducerea teatrului este de părere că piesele se vor juca cu casa închisă, lojele fiind deja rezervate pentru întreg anul 2016. În primăvară, la reluarea stagiunii, se urmărește chiar organizarea unui spectacol-amical cu o trupă din Marea Britanie: “Ne dorim foarte mult acest eveniment, dar el depide și de banii pe care urmează să-i încasăm pe Văncică și Vasluianu, care sunt tentați de un transfer în străinătate.

Printre oamenii care au aplaudat această decizie surprinzătoare se numără și Gheorghe Hagi: “Deci…cum zic? Eu sunt fan de mic Regele Lear, de-aici și porecla cu Regele. Dar, cum zic,…aș băga la cap și-un Hamlet, adică a fi bine sau a nu fi rău…asta-i centrarea…aaa pardon,…întrebarea.”

sursă imagine: bucuresti.tourneo.ro