Lectura exotica la Monaco: Mihaela Radulescu citeste pliante de la Kaufland

  • Mihaela Radulescu surprinsa in timp ce citea un pliant de la Kaufland. Vedeta frunzarea in holul unui luxos hotel pliantul Kaufland – editia de Piatra Neamt.

Nimeni nu banuia asta, dar Mihaela Radulescu primeste in cutia postala de la Monaco tot felul de oferte publicitare din tara. Vedeta a fost surpinsa recent, in holul unui luxos hotel din sudul Frantei, citind cu nesat din paginile unui pliant Kaufland. Surse de incredere spun ca este vorba chiar de editia locala de Piatra Neamt.

Se pare ca Mihaela Radulescu nu vrea sa piarda definitiv legatura cu Romania si incerca sa se tina la curent cu toate aparitiile editoriale din tara. “Citeste tot: Liiceanu,  Billa, Real, Coelho, Libertatea, Monitorul de Neamt! Orice!” – recunoaste, usor jenat, receptionerul. In plus, Mihaela, care lucreaza la o noua carte, vrea ca personajele ei sa fie foarte credibile. Prin urmare ea trebuie sa stie cu ce-si poate umple cosul de cumparaturi un personaj pe care l-ar trimite la supermarket in Piatra Neamt sau in vizita la Andreea Marin la Roman.

Un ziarist specializat in economie explica: Un alt motiv pentru care Mihaela Radulescu este interesata de pliantele publicitare ar fi acela ca vedeta se gandeste sa-si introduca volumele in marile magazine din provincie.  Cartile ei se vand ca paine calda, iar TVA-ul la paine este mai mic. Prin urmare, e de asteptat ca volumele ce-i poarta semnatura sa le gasim de curand la raionul “Delicatese si panificatie”.