Lansare de carte la Vaslui: Kama Kutra

  • Kama Kutra e un volum inedit in peisajul local, ce cuprinde seturi de pozitii sexuale pentru nevestele transformate in timp in cutre. 

Scrisa de adevaratul Bebe Sexologu din Urlati, cartea Kama Kutra propune o varietate de ipostaze pentru consumarea si intretinerea relatiilor, chiar si-atunci cand ele devin sexuale. Spicuim cateva fragmente:

Colac peste pupaza: Se recomanda celor care au fost prinsi de vartejul amorului in baie. Avantaje: puteti face dus si inainte si dupa. Noi chiar recomandam. Dezavantaje: Lui ii trebuie o atentie distributiva, urmand sa se uite cu vigilenta atat la colac cat si la pupaza.

Roaba: Se recomanda cuplurilor prinse in vartejul curateniei de Pasti sau de Craciun. Avantaje: ea poate observa in detaliu petele sau scamele noi aparute pe covor, iar el se poate uita in continuare la meci. Riscuri: Ciorapii ei sa nu fie un afrodisiac, ci din contra.

68: Se recomanda cuplurilor care au salutat in strada decizia lui Ceausescu de a condamna invazia Cehoslovaciei. Avantaje: amandoi sunteti batrani si nostalgici ai comunismului. El o va face muncitoreste, ea tovaraseste. Dezavantaje: Lumina nu se mai stinge ca pe vremuri asa ca se pierde mult la capitolul spontaneitate. 

Lingurita: Se recomanda cuplurilor care au un singur televizor. El este microbist si ea harnica. El vede meciul cu lingurita,  iar ea foloseste diverse jucarii sexuale precum fierul de calcat sau aspiratorul. Avantaje: Chiar daca nimeni nu ajunge la orgasm in casa se-aud zgomote care ii vor speria pe hoti. Dezavantaje: nu se poate practica in grup. Adica e chiar nepoliticos din partea ei sa deranjeze si-un al doilea barbat.