Justin Bieber neaga: Nu mi-am facut casa la Comisani!

  • Zvonurile legate de pensionarea prematura a lui Justin Bieber sunt false. Mai mult, acesta a negat intr-o conferina de presa sustinuta la Moara Vlasiei ca si-ar face casa in localitatea damboviteana Comisani. 

“Presa din Statele Unite face o confuzie teribila intre Comisani si Piersinari. E ridicol! Eu am fost in vizita la casa batraneasca a lui Ion Dolanescu, un mare artist…(se opreste si duce vizibil jenat mana la ochiul drept) un artist uitat se pare chiar si de cei din tara sa. E adevarat ca mi-am petrecut vacanta de iarna aici, in Romania, dar nu pentru a-mi cumpara o casa, ci, la sugestia lui Usher, am plecat sa caut folclor autentic. De cate ori incepeam un colind lumea dadea drumul la folclor d-ala de la usa cortului. Am acum lexic pentru un album hip-hop, grijania mamei lui…”

Justin Bieber le-a promis apoi fanilor: “Pe noul meu album o sa acultati si versiunea noua si necenzurata a piesei Banii mei munciti cu gura mi i-a luat Procuratura.”

Despre vizita fulger a lui Bieber in Romania n-a stiut nimeni, in afara de preotul din Piersinari. “L-am dat afara din biserca! Canta mai prost decat ventrilocul satului!” La intalnirea cu ziaristii Justin a fost surprins de enuntarea acestui episod, dar a negat incidentul de la biserca incercand si-o gluma: “Macar voi sa fiti maturi, daca vreti o voce de tot rasul, cautati pe Google Smiley!”