Boala rara dupa ce a mestecat guma Turbo si a jucat NFS

  • Lui Petro-Dorel Motovelu din Cugir ii curge benzina din nas. Medicii spun ca acesta s-a pricopsit cu o boala rara: are canistrita.

Parintii lui Petro-Dorel au fost, la inceput, ingrijorati, dar acum nu stiu ce sa mai faca pentru a-l determina pe unicul lor fiu sa planga si sa-i curga nasul: “I-am spus ca-i luam bicicleta daca o sa ia Bac-ul si dupa ce l-a luat l-am batut. Muma-sa, care-i mai sensibila, a plans, dar am domolit-o eu. I-am zis sa stea linistita si sa-l lase pe Dorel sa se ocupe cu plansu’-n casa. A luat boala asta, canistrita de la guma turbo si de la jocurile alea pe calculator cu masini…De la spital ne-au trimis la OMV, ca sa luam un certificat cu cifra octanica. Un medic de-acolo s-a oferit sa ne duca el, daca ii dam lu’ asta micu cu piper pe la nas cat sa curge vreo 10 l de carburant.” spune Agip Motovelu tatal lui Petro.

Petro-Dorel are acum probleme cu autoritatile, care vor sa-i puna acciza pe stranut. Vecinii sar in apararea lui si spun micutul este o resursa naturala a cartierului, iar cel poreclit Rezevor nu va fi exploatat decat de familie si apropiati.