Joe Biden: “Nu, nu am venit sa cumpar Rapidul!”

  • Dezamagire totala: desi avea cateva sute de dolari in buzunar, Joe Biden si-a luat inghetata, refuzand sa cumpere echipa de fotbal Rapid Bucuresti. 

Daniel Pancu l-a asteptat pe Joe Biden l-a aeroport si i-a propus vicepresedintelui SUA sa cumpere echipa din Giulesti si sa-i intareasca apoi defensiva cu un scut anti-racheta. Al doilea om in stat l-a refuzat politicos, dar i-a promis ca la viitoarea editie de campionat rapidistii isi pot face vizita medicala prin programul ObamaCare.

Cu banii cu care ar fi putut salva Rapidul, Biden a preferat sa-si cumpere inghetata, din centrul istoric al Bucurestiului. S-a intamplat apoi neprevazutul: Mihai Gadea s-a strecurat printre fortele de securitate si a reusit sa linga si el inghetata. Vedeta de la Antena 3 si-a explicat apoi actiunea: “A fost un reflex fata de conducere. Se spune ca americanii conduc lumea…si…(dupa 5 secunde de tacere grava)…si Basescu e un dictator.”

Joe Biden le-a spus ziaristilor ca a fost sfatuit sa manance ceva inaite de intalnirile cu Ponta si Basescu pentru ca la Cotroceni si la Palatul Victoria nu se gaseste decat samata de scandal.