Janet Jackson oripilata de sarutul dintre Gadea si Ponta

  • Antena 3 socheaza din nou: Mihai Gadea l-a sarutat pe gura pe Victor Ponta

Imaginile din studioul televiziunii de stiri au devenit instant viral pe internet. Chiar si Janet Jackson a reactionat pe Twitter: “Ce gretos! Sa-si ia o camera, dar nu de filmat. Mi s-au inrosit silicoanele de rusine!”. Madonna i-a dat apoi replica: “@Janet da fata! MTV e aici? L-as fi vrut pe buzica ala cu ochelari in clipul de la Like a virgin! 🙂 ”

Se zvoneste ca scena a fost facuta intentionat, pentru a le arata fanilor lui Basescu ce inseamna puterea dragostei si a presei. Mihai Gadea a spus ca nu a facut acest gest ca sa rupa sirul emisiunilor in care doar scuipa: “Nu regret nimic, si n-am facut nimic lipsit de discernamant. Sa nu uitam de cuvantul Domnului: Iubeste-ti aproapele! Intrebati-l si pe domnul profesor, uneori il mai surprind si pe el…”

Surse de la Guvern ne-au informat ca Victor Ponta a fost total surprins de gestul lui Gadea. N-a fost nicio regie intre cei doi, ar fi marturisit premierul: “am discutat, e drept, despre posibilitatea ca  eu ca prim-ministru sa-l trag pe moderator de camasa pentru a-i iesi un sfarc afara. Si-apoi ca deputat sa ma arat indignat”. Gadea s-a temut insa ca premierul il va lansa cu buza umflata asa ca a facut el primul pas si la pupat pasional, citam din tabloide, “cu limba”.

Traian Basescu a postat si el clipul pe contul sau de Facebook si a scris: “Pora, nici sa nu te gandesti. Robert, poate-poate!”