Jandarmeria deschide centre drive-in

  • Centrele drive-in sunt pentru protestatarii deja obisnuiti cu gustul batailor si care nu mai au timp sa stea la proteste.

Acestea vor functiona pentru inceput in Bucuresti, Rosia Montana si Pungesti. Ne bucura aparitia acestui serviciu, spune un tanar din Capitala. De multe ori se terminau protestele si noi nici n-apucam sa luam bataie.  

Jandarmeria vine astfel in intampinarea celor care vor sa manance bataie la orice ora, pentru mofturi civice si lanseaza serviciul drive-in. Intreaga operatiune e foarte simpla. Intri cu masina in zona amenajata de jandarmi, comanzi bastoanele si zona in care vrei sa-ti fie aplicate si astepti ca un reprezentant sa urce la tine in masina pentru a-ti livra comanda. Iti poti comanda bastoane si la meniuri speciale: “aripioare” – 10 bastoane peste brate,  “adidasi” – 2 bastoane aplicate in zona gleznelor si “hot box” – un baston picant peste fata.

Vestea centrelor drive-in deschise de Jandamerie i-a bucurat cel mai mult pe pensionarii de la Pungesti. Acestia sunt atat de saraci incat anul acesta, de Craciun, si-au luat bastoane promotionale de la jandarmi.