Interlopii sensibilizati de un viral de pe net

  • De-acum vom bate si noi un necunoscut. Am ramas masca vazand cate emotii a generat acest detaliu. Ne gandim la ceva creativ: sa facem un clip asemanator celui cu First Kiss si sa-i zicem First Blood.

Clipul in care diversi oameni, care nu se cunosc, ajung sa se sarute a picurat o lacrima pe fata umana a mai multor interlopi. Ei promit acum sa bata si ei aleatoriu mai multi necunoscuti. Daca acesta este trendul asta vom face, spun ei cu fermitate si delicatete in glas. Interlopii recunosc ca viralul care a circulat in aceste zile pe retelele de socializare i-a scos din impas. Pana acum ei se confruntau cel mai des cu dusmanii de-o viata si cum la clanurile rivale nu exista selectioneri care sa schimbe generatiile, intervenise monotonia. Bateam in gol, bateam pasul pe loc adica, fara pasiune – sustin interlopii.

Clanurile se angajeaza ca actunci cand vine vorba de agresiune fizica sa nu discrimineze pe nimeni, pe criterii de sex, rasa sau orientare sexuala: “Vom bate ca la fasole indiferent de gen, gen.”