Incredibil: NSA asculta si telefoanele de jucarie

  • Spionajul american a mers prea departe: telefonul celebrei papusi Barbie este ascultat!

In urma cu cateva zile parea greu de crezut ca aliatii americani ii asculta telefonul cancelarului german Angela Merkel. Astazi s-a produs insa adevaratul cutremur: telefonul de jucarie cu care s-a accesorizat papusa Barbie este si el pus sub urmarire.

Presa locala din Filiasi a pus mana pe dosarul “Papusen” si dupa ce l-a trecut prin Google Translate face dezvaluiri senzationale despre microfoanele din telefoanele de jucarie puse de americani. Va prezentam in randurile de mai jos un pasaj din marturia redactorului-sef al ziarului “Allgemeine Filiasi”, Dan Strauss Ken:

“Acum o saptamana am fost la mall-ul ala luminos din Bucuresti. Era cam tarziu si la sex-shop era inchis pentru inventar, asa ca am intrat intr-un magazin cu jucarii d-astea normale. Mi-am luat o Barbie d-asta de firma, de zici ca-i vie. In fine, intram noi in vorba pe drumul spre casa si incep sa-i spun ca am probleme acasa cu nevasta, ca nu ne mai intelegem, ca eu de cand mi-am luat calculator am alte asteptari si sa vezi minune…Tot ce am vorbit eu cu depravata asta de Barbie a aparut in suplimentul de cultura al trustului de presa rival Cronica Filiasului (…)La nici o saptamana hotarasc sa ma despart de doamna Barbie cu barfele ca sa-mi salvez casnicia si cand ii dau parul dupa ureche la superbitatea asta mica si blonda vad un telefon. Smarphone d-asta de jucarie. Intru pe net, stau 5 minute pe site-urile mele de seara, ajung la o pagina in limba germana si vad ca si-un bancher din Berlin a patit-o. Barbie era ascultata de americani. What the fuck, vericule? No privacy? Chiar asa am ajuns?”