Incident de 1 Mai: Emil Boc captiv intr-o caserola de mici

  • Ziua de 1 Mai nu este lipsta de evenimente: o familie din Cluj a reclamat la Protectia Consumatorilor ca a gasit carne de om intr-o caserola de mici. La o investigare mai atenta s-a descoperit ca printre mititei se strecurase primarul Emil Boc. 

Primarul clujenilor spune ca nu-si mai aduce aminte cum a ajuns in caserola de mici: “Initial m-am enervat. Adica mi-a sarit mustarul. Apoi mi-am zis ca oamenii n-au nicio vina. Probabil m-au confundat cand am fost zilele trecute la o fabrica de procesare a carnii…”.

Tot el le-a povestit amuzat ziaristilor ca nu este la prima sa isprava in ceea ce priveste ascunsul in interiorul produselor alimentare: “Cand eram adolescent am vrut sa vad lumea clandestin, intr-un ou Kinder. M-a luat insa de la raft odrasla unui rus. A fost un episod tragi-comic pentru ca vroia sa-mi dea sa beau din biberonul lui cu vodka… In Romania m-am intors intr-o fiola anti-alcool. Eram verde la fata!. “

Emil Boc le-a multumit celor care l-au eliberat din caserola de mici, dar celor apropiati le-a marturisti ca regreta ca nu s-a perpelit un pic pe gratar: “ma rumeneam putin, fix ca la solar, nu mai dadeam banii pe litoralul romanesc…”