Inca un scandal la RATB: un calator batut pentru ca i s-a terminat bateria de la Kindle

  • “Incarca-l ba, cand pleci de-acasa!” ,”Mai erau vreo 5 statii pana la capat de linie si cand sa prindem si noi finalul zbufff…i-a murit bateria. Pai sa nu-l articulezi? Ce facem acum? Asteptam filmul?” – spun calatorii din 93, revoltati. Acestia au sublinat ca tinerii n-ar trebui lasati sa plece de-acasa fara 90% baterie la telefon, tableta sau ereader. “E ca si cum eu m-as fi dus pe vremuri la metrou cu juma de Scanteia. Pai nu se face asa ceva!” a adaugat si soferul, martor la incident.

Dispozitivele electronice transmit pensionarilor vibratii negative. Doi dintre ei au intrat astazi in transa, sevraj, convulsii si stop cardio-respirator si s-au napustit asupra unui tanar aflat intr-o masina RATB. Motivul? Kindle-ul tanarului s-a inchis brusc, iar pensionarii din vecinatate au considerat intamplarea drept o neglijenta ce merita a fi pedepsita.

“Citea o lucrare scris de Copos…pai pe Copos nu-l inchizi asa dom’le! Ca a dat de mancare la oameni!” ne-a precizat o doamna care a intervenit pentru aplanarea conflictului. Aceasta l-a apostrofat totusi pe utilizatorul gadget-ului: “citeste ba baiatule carti, daca nu esti in stare sa share-uiesti cu lumea din autobuz lecturile tale urbane. Hipster imprastiat! Mama ta stie ca ai plecat cu 10% baterie de-acasa?”