Imagine ciudată publicată de NASA: Pământul învelit ca o sarma!

  • Astronauții de pe Stația Spațiala Internațională confirmă teoria și spun că au observat un lucru bizar: stratul de ozon se subțiază, dar deasupra planetei se formează un strat nou care seamănă, cel puțin la culoare și miros, cu varza murată.

“Pământul se vede acum din spațiu ca o uriașă sarma!” – a exclamat și Hame Sith, autorul imaginii, un american plecat de mai multe ori pe Lună pentru a filma reclame de Crăciun.  NASA – cea care a prelut și publicat imaginea controversată –  este foarte rezervată în comentarii. Însă tanti Geneva – una dintre sutele de români care fac curat pe Terra – ne-a precizat că cea mai plauzibilă variantă pentru elucidarea Dosarului Sarmalion e o schimbare de curenți planetari: “S-au deschis multe butoaie cu varză murată în preajma Crăciunului și am coroborat această stare de fapt ….mi-a văzut cineva mătura?….așa…am coroborat cu încălzirea globală și accelerarea dispariției stratului de ozon.”

Scepticii din Dorohoi spun că cei din spațiu văd numai bazaconii: “Le e foame dom’le! Le gheorțăie și le levitează mațele pentru că râvnesc la bucatele noastre de Crăciun! D-aia văd sarmale! Nu sunt și ei oameni?”, subliniază cu vehemență și respirație pestinențială Stivu-Mihăiță Hoching, pensionar dorohonian, fost olimpic la aeromodelism.