Iisus si Fecioara Maria surprinsi in timp ce puneau cruce marilor proiecte

  • Avem dovada: Dumnezeu si-a trimis oamenii sa-l impiedice pe Dan Sova sa faca autostrazi
  • Divinitatea e suparata ca romanii au blocat Linia Blestemelor cu injuraturi legate de infrastructura

Mai multi martori sustin ca l-au vazut pe Iisus, alaturi de mama lui, razand de Autostrada Transilvania si de toate planurile lui Dan Sova la Ministerul Marilor Proiecte.

Contactat de ziaristii LeFrigaro, Dan Sova a spus ca lucrarile lui nu pot concura lucrarea Domnului si cu toate astea nu poate accepta ca divinitatea sa-i puna bete in roate la proiectul de modernizare a retelei de drumuri. Dan Sova sustine ca a mers de mic la biserica si ca si-a dorit de cand se plimba cu bicicleta niste drumuri mai de doamne-ajuta.

Reactia domnului Doamne-Doamne nu a intarziat sa apara. El a tunat si a fulgerat intr-o emisiune tv: “Am incercat sa-i apar domnului Sova in vis. Si el stiti ce facea? Se trezea si intra pe site-uri de torente sa caute subtitrarea. Apoi i-am zis bancul ala ca daca vrei sa castigi la loto trebuie sa pui bilet. Nu s-a prins. I-am scris, intr-un mar pe care il manca “”Drumul spre iad e pavat cu bune intentii de baietii destepti si de regii asflatului”. Nu s-a prins nici de data asta. Sa lase dracului, sa-mi iert exprimarea, dar sa puna mana sa faca ceva, ca au blocat Linia Blestemelor  alegatorii romani.”

Dumnezeu si-a incheiat interventia cu un apel catre Sova si guvern: “Ma rog in fiecare zi sa apuc sa vad si eu in tara asta drumuri civilizate si sa aflu care muncitor de pe santier mi-a furat tableta cu cele 10 porunci!” Apoi, acesta a cerut piesa lui Tudor Chirila – Dumne-zeu nu apa-re la stiri.