I-a ascultat telefonul lui Iohannis si a murit. De plictiseala!

  • Plictisul i-a fost fatal! Un spion american, cu zeci de ani de experienta s-a stins, asteptand-ul pe Klaus Iohannis sa incheie o propozitie formulata la telefon.

Klaus Iohannis i-a disperat pe americani. Cel mai bun om al lor in ascultat telefoane, care facuse facultatea Google Translate la Berlin, a plecat cu picioarele inainte si cu 10 CD-uri blank, din ceea ce parea o misiune usoara: interceptarea convorbirilor telefonice actualului nostru presedinte.

Pentru ca delira versuri din manelele puse la casti de garzile SPP, spionul intrase saptamana trecuta in sevraj si-apoi in coma cu barba de tip Gandalf. In cele din urma, acesta a fost deconectat de o banda de delicventi romani de la aparate. “I-au furat tot. Aparatul de aer conditionat, aparatul de ras…tot…Din greseala unul dintre hoti a calcat pe un prelungitor si dupa ce i-au oprit aparatul de facut cafea, Stuart s-a transformat intr-o leguma.” spune un oficial american venit cu blugi in intersectie la Romana.

Soferi masonii  de pe langa Tele7ABC lanseaza si o teorie a conspiratiei: “Stuart si-a taiat venele cu CD-urile blank luate din Obor, enervat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis sughita in germana…”