Horia Brenciu va realiza si emisiunea Neata, cu Razvan si Dani

  • Surpriza maxima pentru telespectatorii postului Antena 1. 

Pentru ca e vorbaret, expansiv, plin de viata si cu chef de munca, Horia Brenciu va fi folosit de Antena 1 la cat mai multe emisiuni. Nimeni nu se astepta insa ca Brenciu sa fie ales si pentru matinal, in locul prezentatorilor Dani Otil si Razvan Simion. Surpriza cea mare consta in faptul ca sefii de la Antena 1 au decis sa pastreze numele emisiunii. “Nu schimbam numele pentru ca are notorietate si pentru ca lumea nu trebuie sa simta ca s-au facut schimbari radicale in cadrul produsului”. Astfel, de luni telespectatorii vor putea urmari Neata cu Razvan si Dani cu Horia Brenciu.

Vedeta proaspat sosita confirma ca va fi si la matinal marturisind ca ii va fi usor sa vorbeasca de unul singur, cat pentru doi.

Surse din cadrul televiziunii Antena 1 ne-au precizat ca nu este exclus ca Horia Brenciu sa faca si munca de teren, urmand sa apara din cand in cand pe post de reporter al departamentului de stiri. Horia ne-a precizat ca abia asteapta sa se vada in monitoarele din platou si sper ca fanii lui nu vor avea de suferit pe durata reclamelor in care el nu apare.