Grupul G8 de la Vaslui avertizeaza: Incalzirea globala inseamna ca vom bea numai tuica fiarta

  • Prezent la Conferinta de la Vaslui, Al Gore din Chitila a confirmat temerile celor prezenti: “tuica nu va mai fi niciodata la fel. Incalzirea globala ne obliga s-o bem fiarta! “

Birtul din capu’ satului Prunii de sus (judetul Vaslui) a fost gazda Conferintei anuale pe teme de mediu. Zeci de lideri ai crasmelor din tara si strainatate au luat cuvantul in prima zi, la seminarul “Pruna-doua si-alte trei!”. Discutiile, uneori aprinse, au fost precedate de un mesaj transmis de fostul presedinte Traian Basescu. Acesta le-a spus participantilor: “O sa fiu pe placul vostru…adica sec. Incalzirea globala ne lasa fara gheata!”

A urmat apoi tradionala discutie in contradictoriu, bataia si impacarea participantilor “la una mica”.

Pe seara, Al Gore din Chitila a starnit panica in randul celor prezenti. Toata lumea s-a speriat cand aceasta si-a inceput discursul cu fraza: “Poluarea nu ne face cinste!” Toti cei prezenti in sala de mese au vrut sa paraseasca evenimentul si sa atace cu furci si topoare poluarea. Apoi spiritele sau mai calmat cand invitatul special a scos o sticla de tuica de pruna si si-a continuat expunerea: “Dar asta nu inseamna ca noi nu putem sa ne cinstim!”

La finele speech-ului lumea era in delir. In aplauzele celor din sala Al Gore si-a incheiat discursul: “Incalzirea globala nu ne tine de cald. Tuica, da! V-am facut o prezentare si graficul arata ca cei care beau tuica sunt cei mai mari savanti, pentru ca ei citesc dublu… Nu va faceti griji, prezentarea e pe caiet…pe ala cu datorii de la carciuma localitatii de care apartineti. Si-acum sa bem o dusca pana nu fierbe, ca iar ne arde instalatia!”