Google sarbatoreste revenirea decolteului

  • Celebrul motor de cautare saluta astazi zilele insorite si revenirea decolteului din tarile calde

Asa cum ne-a obisnuit, Google marcheaza marile evenimente printr-un doodle. Astazi a fost anuntata cu mare fast reintoarcerea decolteului din coastele insorite ale Americii de Sud. Este debutul oficial al primaverii. Urmeaza zile insorite si iubitorii de decolteu vor avea ocazia sa vada aceasta specie extrem de spectaculoasa peste tot in oras, in parcuri, pe strada, la terasa etc.

Specialistii spun ca au mai vazut cate un decolteu care s-a obisnuit cu clima de la noi si care nu a plecat in tari cu temperaturi mai ridicate. Ei ne reamintesc ca exista mai multe categorii de decolteu si faptul ca niciun exemplar nu musca. Decolteul generos Generosum Laptarium este considerat specie protejata si nu poate fi vanat decat cu privirea. Atentie insa la Decolteum Ridae, o categorie considerata toxica pentru ochiii curiosilor. O alta categorie extrem de controversata si de rara este Decolteul Pistruiat (lat. Albitium Pistrae). Desi apare destul de rar in Romania acesta este aprig disputat de comisiile masculine de rating, atragand deopotriva comentarii negative si pozitive.

Medicii ne-avertizeaza ca cel mai mare pericol adus de reintoarcerea decolteului este hipnoza sau sucirea gatului. Pentru a iesi din aceasta stare de uimire si extaz este nevoie ca partenera sau o persoana aflata in imediata apropiere sa-i loveasca pe cei expusi cu palma usor dupa ceafa.