Gara de Nord a fost retrocedata. Calatorii se vor urca din mers

  • Surpriza de proportii: Trenurile nu mai opresc la Bucuresti! Motivul este foarte simplu, gara a fost retrocedata. Acum se lucreaza la montarea unor piste de atletism pe peroane, pentru ca toti calatorii sa fie motivati sa prinda trenul din mers. 

Gabi Szabo a fost convocata de urgenta de autoritati pentru a gestiona problema aparuta la Gara de Nord. Aceasta s-a miscat foarte repede si a reusit sa ajunga la un acord cu noul propritar al garii pentru transformarea salii de asteptare, intr-o sala de antrenament. Astfel, dupa ce vor fi anuntate trenurile care se-apropie de gara, calatorii se vor alinia la start pentru cursa de imbarcare. “Cei care vor fura startul vor fi penalizati de impiegatul de miscare” – a precizat marea noastra atleta.

Dintr-un comunicat remis de CFR am aflat ca vor exista insa si sanctiuni mai grave: “cei prinsi dopati in cursele de prindere a trenurilor vor fi dati jos din mers, cu 10 pana la 30 de minute inainte de sosirea la destinatie.”

La ora la care transmitem aceasta stire nu s-a stabilit cum vor cobora din vagoane pasagerii care vor sa ajunga in Bucuresti. Stim doar ca cei care circula pe rute internationale nu vor fi informati de situatia ivita, ci vor fi directionati catre Budapesta.