Galeriile de fotbal isi cer scuze pentru suporterii lui Ponta si Basescu

  • “Ne este rusine cu cele doua tabere de suporteri de la Evenimentul zilei si Antena 3” – spun liderii unor galerii de fotbal de la echipe importante din Bucuresti. 

Nu am crezut niciodata ca se va ajunge aici. Ultrasii echipelor de fotbal se simt datori sa-si ceara scuze pentru limbajul trivial si instigarile promovate de diversi ziaristi-suporteri, fie ai lui Traian Basescu, fie ai USL-ului.

Gigi Corsicanu de la Rapid ne-a declarat: “Pe niciun stadion nu am vazut atat ura, atata lipsa de fair-play! Ne este rusine cu astfel de suporteri. Glumele lui Badea sunt mai proaste decat cele de la peluza. Radu Banciu e mai ghiolban decat multi fotbalisti. Fanatismul Andreei Pora sau al lui Robert Turcescu ne ingrijoreaza. Scandarile Danei Grecu depasesc orice limita. Fac un apel la liderii celor doua tabere sa fie mai decenti in confruntari inainte de a se ajunge la huliganism si acte de violenta “

Ultrasi de la Steaua, Dinamo si Rapid spun ca n-au vazut nicaieri in lume ca ziaristii sa-si iubeasca patronii mai mult decat meseria. “Una e sa-ti incurajezi favoritii, alta e sa te fac sclav la patronul tau” – spun ei. Acestia ne-au spus ca dezbaterile televizate sunt nocive pentru tinerii care se uita la televizor. Un suporter stelist completeaza: “Pai am vazut intrari cu limba facaute de Gadea mai grosolane decat faultul lui Lacatus la Ardeleanu”

Suporterii echipelor de fotbal cer Jandarmeriei sa asigure ordinea si linistea publica si sa medieze conflictul iscat intre jurnalistii de la Antene si cei de la Evenimentul Zilei si B1.