Gabi Szabo amendata pentru viteza excesiva pe autostrada

  • Fosta atleta a fost suprinsa cu 240 de Km/h si fara masina

Politistii care actioneaza pe Autostrada Transilvania au fost pusi in fata unui incident incredibil: Ieri au surprins-o in trafic pe Gabi Szabo, cu o viteza excesiva, cu mult peste limita admisa. Aparatele radar au indicat 239 de km/h, dar fotografia realizata de acestea arata ca fosta campioana olimpica nu se afla la volan, ci mergea pe jos. Desi a fost oprita si trasa pe dreapta, Gabriela Szabo nu a fost sanctionata pentru ca legea nu acopera astfel de cazuri rare.

“Am vazut un vehicul galben circuland extrem de rapid pe directia Gilau – Turda. Am pornit semnalizarea luminoasa de la masina de politie si am executat delicat manevra de acostare pe dreapta. N-am apucat sa termin vorba…<<va rog sa coborati din masina, actele la…>> cand o vad pe Gabi a noastra, usor transpirata. Mi-a zis ca a iesit la plimbarea de seara si s-a cam lasat dusa de val si a apasat pedala de acceleratie cam tare. Si-a cerut scuze si a plecat cu scart de pe loc. Ma ofitic cel mai tare ca nu am intrebat-o cat consuma la suta. La ce viteza avea sigur nu era pe GPL. Parea ca are si pana la pantoful stanga, dar n-am avut curaj sa intru in vorba” – spune comisarul Pistol Turnanta, din Cluj.

Surse din politie, care au vrut sa-si pastreze anonimatul, ne-au precizat ca incidentul a fost cu atat mai ciudat cu cat Gabi Szabo avea stergatoare la ochelari si bradut parfumat la gat pe care scria Bricostore.