Funar: Dacii au inventat ideea de inveție!

  • Gheorghe Funar susține că oamenii conduși de Decebal au fost părinții inovației: “Romanii erau foarte plictisitori. Făceau drumuri. Dacii au inventat apoi gropile…și șanțurile. De fapt, din orgoliu, dacii mergeau acasă mai mult prin șanțuri, că astea erau mai aproape de terasele cu viță de vie”

După ce și-a desfăcut tacticos un pachet de gumă de mestecat de origine dacică (n.red Zorbit) Gheorghe Funar s-a arătat mâhnit și revoltat de faptul că americanii ne-au furat și primul aeroport dedicat navelor extraterestre: “Aria 51 e o copie fidelă a proto-aeroportului de la Sarmizegetusa Regia…De fapt, ca să vă dau un alt reper istoric, atunci când a fost adus cartoful în Europa el a venit pe o farfurie zburătoare care a aterizat în capitala Daciei, unde era pe vremuri Decebalus Burger King. Mama lor de hoți!”

Discuția noastră, care tindea să bată la fund scenariul filmului Inception după o lună la Adamclisi a fost întreruptă brusc. Telefonul lui Funar – un Dochia 5110 – a sunat triumfător: “I remember when, I remember, I remember when I lost my mind/There was something so pleasant about that place…”