Flappy Bird gratuit pe toate calculatoarele datornicilor la banci

  • Ai rate si datorii la banca? Guvernul are o veste buna pentru tine: jocul Flappy Bird va fi instalat gratuit pe calculatoarele romanilor care intampina dificultati financiare.

Victor Ponta explica: “Aceasta masura vine sa-i asigure pe romani ca vom face tot ce este omeneste posibil sa rezolvam problema ratelor. “ Avertizat de ziaristi in legatura cu diferenta esentiala intre RATE si RAȚE primul ministru a raspuns convingere: Exact asta am spus si eu. E vorba de un ajutor destinat celor carora, dupa plata ratelor le da cu virgula.

Tot astazi ziaristii au mai asistat la o premiera. Traian Basescu a fost de-acord cu Victor Ponta si a precizat: “o pasarica pe calculator nu e ca una din congelator…nu te-ajuta sa traiesti mai bine, dar iti schimba starea de spirit. Eu m-am jucat Nuțy Bird pana mi-a crapat teava…de la net si tastatura, ha ha ha…”

Primarul Constantei e ceva mai rezervat, fiind de parere ca jocurile pe calculator strica vederea. El le propune romanilor un program pe litoral, cu fete frumoase, sumar imbrcate, care s-ar putea chema: Șlappy Bird.